Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-09@09:09:56 GMT

خطرات کرونا در افراد با سن بالا ۲۰ برابر بیشتر است

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۰۰۲۹۲

آفتاب‌‌نیوز :

عباس موحدی متخصص بیماری‌های عفونی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا در این خصوص توضیح داد: شواهد نشان می دهد افراد سالخورده‌ای که به بیماری کرونا مبتلا شدند، در مقایسه با سایر گروه‌های سنی بیشتر جان خود را از دست داده اند.

وی اظهار داشت: به طور کلی داشتن بیماری های زمینه ای مانند دیابت، قلبی و عروقی، آسم و غیره خطر مرگ در مبتلایان به کرونا را ۲ برابر می کند و از آنجایی که بیشتر افراد سالخورده با مشکلات اینچنینی مواجه هستند، این مساله میزان مرگ و میر را در آنان نسبت به سایر گروه های سنی بیشتر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موحدی تاکید کرد: در بررسی هایی که از افراد کرونایی فوت شده به دست آمده، مشخص شده است که عوارض این بیماری مانند صدمات قلبی، شوک عفونی و اختلال عملکرد در اندام‌های داخلی قلب آنها بیشتر بوده است.

وی در خصوص باورهای غلط در مورد مصرف سیگار و سایر مواد دخانی در پیشگیری از ابتلا به کرونا گفت: مصرف سیگار موارد ابتلا به کرونا را در افراد تشدید می کند. سیگار باعث اختلال در عملکرد ریه می شود و بدن را در مقابله با کرونا دچار مشکل می کند.

موحدی تصریح کرد: نیکوتین باعث محافظت افراد در برابر کرونا نمی شود بلکه ریه ها را برای پذیرش بیماری مستعدتر می کند. در مقابل ترک مصرف سیگار می تواند به پیشگیری از ابتلا به این بیماری کمک کند.

این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به مشارکت مردم در کنترل و مهار بیماری کرونا گفت: در حال حاضر وضعیت ابتلا در برخی از شهرهای دارای وضعیت قرمز کاهش یافته است، زیرا در این تعطیلات مردم همکاری خوب و درستی با مسوولان بهداشتی و کادر درمان برای کاهش و کنترل کرونا داشتند و امیدواریم این همراهی ها همچنان تداوم داشته باشد.

موحدی بر تداوم استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی از سوی همه آحاد مردم تاکید کرد و اظهار داشت: شکست کرونا فقط با مشارکت اجتماعی و همراهی مردم امکان پذیر است.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت، تاکنون یک میلیون و سه هزار و ۴۹۴ بیمار قطعی مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده و شمار جانباختگان در کشور به ۴۹ هزار و ۳۴۸ نفر رسیده است.

ویروس کرونا از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر کوهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد به طوری که امروز به همه گیری جهانی تبدیل شده است.

کرونا تاکنون بیش از ۶۳ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده و بیش از یک میلیون و ۴۷۰ هزار نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادند.

ایران از نظر تعداد فوت کرونا و بدون در نظر گرفتن نسبت جمعیت نهمین کشور دنیاست.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا سالمندی شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۰۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این روش‌ها در فصل بهار سرما نمی‌خورید

به گزارش خبرآنلاین از بهداشت نیوز، برای پیشگیری از سرماخوردگی بهاری بهتر است افراد ویتامین C مصرف کنند.

به منظور پیشگیری از سرماخوردگی بهاری بهتر است افراد در غذاهای خود بیشتر از سیر استفاده کنند.

افراد باید بیشتر از ویتامین C مصرف کرده و سعی کنند بیشتر ماست بخورند چرا که ماست می تواند مشکلات گوارشی افراد را نیز کنترل کند.

مصرف فلفل می تواند نقشی مفید در پاکسازی مخاط بینی و سلامت ریه ایفا کند.

چای عسل دارچین برای پاکسازی بدن نیز مفید است و مطالعات نشان می دهد که مصرف زنجبیل در غذا اثربخش خواهد بود.

بررسی ها نشان می دهد که افراد باید از طبخ و خوردن غذاهای سرخ شده و چرب خودداری کنند.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904389

دیگر خبرها

  • مشارکت بالا موجب انتخاب اصلح می‌شود/ آئین نامه داخلی مجلس اصلاح می‌شود
  • این سرطان علائم اولیه ندارد، غربالگری را جدی بگیرید
  • اوکراین: در ساخت پهپاد‌های تهاجمی با برد بالا به تولیدی برابر با روسیه دست یافته‌ایم
  • ۲۰ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • تشخیص یک بیماری از روی انگشتان
  • با این روش‌ها در فصل بهار سرما نمی‌خورید
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • اگر این بیماری‌ها را دارید غذای کنسروی نخورید
  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • خطرات مصرف ویپ و پاد برای افراد